Het is ons doel om het proces zo gebruikersvriendelijk én praktisch te maken. Door een aantal gegevens door te geven zal de opmaak door ons in orde gemaakt worden, terwijl jij nog steeds de mogelijkheid hebt jouw bedrijf zo persoonlijk mogelijk te omschrijven. Er is namelijk niemand anders die beter het bedrijf kan omschrijven dan de eigenaar zelf. Dit geeft je de ruimte om zo open te zijn als jij zelf wil. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de onderneming op anonieme wijze wordt beschreven, of juist de kracht van het bedrijf naar voren komt op basis van de persoonlijke eigenschappen ervan zoals de locatie. De benodigde financiële gegevens zijn verder goed te verzamelen door de algemene aard ervan.

Nadat wij de gegevens binnen hebben gekregen gaan we aan de slag! We beoordelen uw aanbod zo snel mogelijk. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, met de bevestiging dat wij de advertentie online zullen plaatsen.

Let op: Wij zetten nooit zomaar de advertentie online. Je krijgt altijd de bevestiging van ons, met de datum dat de advertentie online komt te staan. Mocht je tot die tijd toch van gedachte veranderen, dan kun je ons met een simpel mailtje informeren je onderneming niet online te zetten!

Ben je er klaar voor om je onderneming aan te bieden? Klik dan HIER, of via advertentie plaatsen rechtsboven om aan jouw proces te beginnen.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.