Je ziet een interessante advertentie op onze website en wil een onderneming misschien wel overnemen, met ons stappenplan leggen wij gedetailleerd uit hoe je dit proces kan doorlopen met succes!

Het begint allemaal met het aanbod. De verkopers plaatsen zelf een advertentie met de nodige informatie zoals de omzet, nettowinst en een persoonlijk geschreven beschrijving. Ben je geïnteresseerd in een van deze advertenties? Niet geschoten is altijd mis! Maak een account aan en reageer direct om het proces te starten.

Nadat je een reactie hebt achter gelaten is het aan de verkoper om te reageren. Dit is het begin van de directe communicatie. Dit is handig, omdat twee ondernemers elkaar vaak goed kunnen begrijpen en vanuit praktisch oogpunt tot creatieve oplossingen kunnen komen. Elk traject is anders. Het hangt af van de verschillende stijlen van ondernemers, van het bedrijf dat in de belangstelling staat en uiteindelijk van de verschillen in de vraag en het aanbod.

Wij zijn een platform dat de mogelijkheid biedt aan zowel de verkoper als de koper om het gewenste resultaat te behalen. Omdat wij de slimme MKB-er aanspreken laten wij zo veel mogelijk de verantwoordelijkheid aan beide partijen om eruit te komen. Met behulp van het account heb je alle gegevens en de uitwisseling van informatie op een en dezelfde plek. Met de mogelijkheid om berichten te forwarden naar de mail weet je zeker dat je niks mist. Al met al dus gericht op praktisch te werk gaan en zo efficient mogelijk tot een resultaat komen

Wij zijn een gratis platform dat is opgericht om een plaats aan te bieden waar koper en verkoper elkaar ontmoeten. Is er een deal gemaakt? De verkoper kan de advertentie intrekken en daarmee is het proces voltooid.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.